ikea

/ Permalink / 0
Äntligen helg. 
så sjukt trött efter gårdagens jobbpass haha. så idag tog vi det väldigt mello. Min bror sov över hos oss inatt och spelade tv-spel med Tobias hela kvällen igår haha. så i förmiddags när vi lämnat av honom vid tåget så åkte vi ner en sväng till second hand butiken i stan. vill ha en ram i hallen med en griffeltavla i. så tänkte bygga en själv.  Så vi gick dit för att leta efter en gammal tavla med lite fina krumelurer på ramen som jag sedan ska måla vit. och så ska jag ta bort bilden och måla en typ tunn plywood skiva och sätta dit istället. Eller a... mammas man ska hjälpa mig med de ehehe. Tycker det är så fint och praktiskt!  

Efter den lilla turen åkte vi hem och bytte kläder och fixade oss lite. sem tog vi oss en tur till Ikea. Eftersom vi ska flytta snart så ville jag åka och bara kika lite på inredning osv. Tycker de e eätt mysigt att bara gå runt där hehe.

Efter en stund ringde Lena och Anders och frågade om vi ville äta lunch ihop, så det blev en lunch på IKEA. 4 lunch med dricka och 2 kaffe, 199:-. asså hur kan de ens va så billigt!  haha.

Nu sitter vi hos Lena och Anders och väntar på Tobias Bror och tjej, så ska vi åka till Trollhättan och käka lite senare!

xx


Till top