something to talk about

VANLIGT LIV / Permalink / 0




Helloooo my loved ones. sitter och kollar på en av mina favorit filmer, alla talar om grace (something to talk about). så sjuuukt bra! älskar Julia Roberts, hon har verkligen gjort så galet många bra filmer. sett denna säker 50 gånger men den är lika bra varje gång.

  Haft det halvsegt på jobbet idag. var ganska okej att göra under mitten av middagen, då de var dåligt väder ute, men sen lite senare när det började bli fint väder så gick alla hem haha. då fick man va ensam kvar och underhålla sig så gott man kunde. klarade dagen iallafall, med nöd och näppe, men klarade den iallafall haha.  jag och Tobias var ute på en morgonrunda imorse innan jobbet. så konstigt väder var de då, typ kallt fast varmt haha. önskar att det kunde bestämma sig snart ifall det ska vara varmt eller kallt ute. blir galen av att det bara byter hela tiden. känner mig typ sjuk även fast jag inte är de.

nä nu ska jag försöka göra lite nytta och packa ner lite saker i köket i flyttlådor! en månad kvar tills vi flyttar, emn eftersom jag och tobbe typ aldrig är lediga hela dagar ihop kommer det ta ett tah att packa ner oss. plus att jag e borta en vecka på summer camp så då försvinner mer tid. iiiiiih panik hahaha. så behöver jag inte ens ha de men iallafall haha! pusslove
 
Till top